Briller

Brilleglass

Våre medarbeider hjelper deg å finne de beste brilleglassene for deg

Valg av brilleglass er komplisert for en ikke-faglært

Det finnes utallige valgmuligheter og kombinasjoner for ethvert behov og anledning. Forskjellige behov kan være progressive briller for piloter så vel som spesial arbeidsplass glass. Dykkerbriller med styrke, leseluper for svaksynte eller leger og tannleger. Konstrastglass og spesialglass for øyeopererte pasienter krever også utvidet kunnskap. Forskjellige anledninger kan være glass med farge som matcher klær eller spesielle ønsker. Og ikke minst er det en stadig økende gruppe som ønsker en brille uten styrke for å gi en mer intellektuell utstråling. Gjerne i forbindelse med jobbintervjuer og ved større presentasjoner.

Våre samarbeidspartnere på glass strekker seg over hele verden

Vi er ikke bundet til bestemte glassfabrikker og kan fremskaffe absolutt det beste glassvalget til den enkelte bruker. Vi kan trekke fram glass fra verdensledende fabrikker som Carl Zeiss, Rodenstock, Essilor, Hoya, Shamirlens og Nikon.

For lettere å finne det rette glasset, vil vi stille en del spørsmål

Man må kartlegge hvilken avstand eller avstander brillen skal brukes på og ikke minst hvordan den skal brukes. Vi må videre ta hensyn til kombinasjonen av pasientens brillestyrke og selve brilleinnfatningen. Brilleglass kan produseres i en rekke forskjellige materialer. Hvert enkelt material har unike egenskaper.

Noen materialer vil være tynnere og lettere selv ved høy brillestyrke. På denne måten kan vi klare å lage en brille med tynne og lette glass selv om pasienten har en høy styrke.

Videre kan et glass overflatebehandles. Et ubehandlet glass vil gi et voldsomt gjenskinn og ha en svært kort levetid. Det finnes mange typer overflatebehandlinger. Kort fortalt er hensikten med disse å styrke glassoverflaten og redusere gjenskinnet.

Nær samtlige brilleglass som leveres i dag er overflatebehandlet med hardt panserbelegg og refleksfri overflate. I tillegg får man nå også ekstra glatt overflate for å redusere skitt og støv og for lettere rengjøring.

Siste nye er at alle våre toppglass har usynlig UV-filter for å ta bort ultrafiolett stråling fra sollyset.

Vi vil alltid tilstrebe og finne det korrekte brilleglasset til hver enkelt bruker og de kravene denne stiller.

På denne måten sikrer vi oss fornøyde brukere som vi ser igjen gang etter gang.